Banu Parlak, Dilan Polat hakkındaki şikayetini geri çekti

Banu Parlak, güzellik merkezini kurşunlattırdıkları gerekçesiyle Engin ve Dilan Polat’a açtığı davada şikayetini geri çekti.

Dilan Polat son duruşmadaki savunmasında “Banu Parlak 6 yıllık arkadaşım. Küsüp barıştığımız dönemler oluyordu. İş yeri kurşunlanmadan önce işleri konusunda benden yardım, destek istemişti. Ben de kendisine seve seve yardım edeceğimi söyledim. Daha sonra sosyal medyada görünce haberim oldu.” ifadelerine yer vermişti. Banu Parlak, Polat çiftine yönelik şikayetini neden geri çektiğini açıkladı.

Parlak’ın açıklaması şöyle:

“Yaşamış olduğum korkunç olay sonrasında eski arkadaşım Dilan Polat ve ailesi aynı dönemde zorlu süreçlerden geçmemiz sebebiyle görüşme sağlayamamıştık yakın süreçte aile ortamında bir araya geldik ve yaşadığımız zorlukları birbirimize anlattık Nilda’nın bana ‘Banu abla annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı’ demesi üzerine dosya benim için kapanmıştır.

‘TUTUKLULUKLARININ SEBEBİ BEN OLMADIM’

Ben bu zamana kadar karşımda muhatap bulamıyordum, avukatım ile yapmış olduğumuz durum değerlendirmesi sonucu olayı direk şahısların kendisinden dinlememiz gerektiği kanısına vardık. Avukatım sayesinde sonunda bana durumu net izah edebilecek bir muhatap buldum durumu detaylı olarak dinledim Dilan ve ailesinin böyle bir eylemde bulunmayacağına kanaat getirdim bu nedenle de kendileri hakkında şikayetten vazgeçtim umarım adalet yerini bulur. Şunu da belirtmek isterim Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat benim şikayetimden bir gün dahi içeride yatmadı benim dosyamda verilen tutuklama kararı hiç infaz edilmedi bu zamana kadar olan tutukluluk sebepleri mali dosyadır tutukluluklarının sebebi asla ben olmadım.”

Ne olmuştu?

İstanbul Bahçehir’de Banu Parlak’a ait güzellik merkezi 1 Ekim 2023 günü saat 02.00 ve 04.30 sıralarında motosikletli şüphelilerce kurşunlanmıştı.

Olaya ilişkin hazırlanan iddianamede Dilan ve Engin Polat çiftinin ‘azmettirme’ suçundan cezalandırılması istenmişti. Dava geçtiğimiz ay Küçükçekmece Adliyesi’nde görüldü. Davada sanıklar Dilan, Engin ve Sezgin Polat ile müşteki Banu Parlak hazır bulunmuştu.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx