Devrim Özkan ile Lucas Torreira evleniyor mu? Yüzük detayı dikkat çekti

Lucas Torreira ile Devrim Özkan, geçtiğimiz yaz ABD tatilinde objektiflere yakalanmıştı. Güzel oyuncu, “Torreira ile Miami’de görüntülendiniz. Konu hakkında ne söylemek istersiniz?” sorusuna, “Her şey göründüğü gibi” cevabını vermişti. Bu sözlerle çiftin ilişkisi resmiyet kazanmıştı.

‘HAMİLELİK’ İDDİASINA CEVAP

Ünlü çiftin bebek beklediği iddia edilmişti. Özkan, hamilelik iddiaları sonrası menajerinin açıklamasına X hesabından yer vermişti: Oyuncum Devrim Özkan hakkında çıkan haberler asılsız ve yalandır. Uzun süredir yapılan üzücü ve yıpratıcı haber ve sosyal medya paylaşımları hakkında hukuki süreç başlatılmış ve devam etmektedir.

Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı, önceki gün menajeri ile birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. 27 yaşındaki futbolcu, muhabirlerin “Evlilik olur mu?” sorusuna, “Her şey güzel gidiyor. Şu an bunu söyleyebilirim” yanıtını verdi.

TÜRKÇE CEVAP

Lucas Torreira, “Sevgiliniz Devrim Özkan’ın ‘Ne Gemiler Yaktım’ dizisini takip ediyor musunuz?” sorusu üzerine ise Türkçe olarak “Her zaman” karşılığını verdi.

Öte yandan yıldız futbolcunun parmağındaki yüzük dikkatlerden kaçmadı. Menajeri ile yürüyüş yapan Torreira, tarzı ve sempatik tavırlarıyla Nişantaşı’nda ilgi odağı oldu.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir