ETH, ARB Coin ve 5 Altcoin’den Sıcak Haberler Var!

Merkezi olmayan sosyal protokol Farcaster, Arbitrum (ARB Coin) ağına entegre oldu. Zeta Markets, tokenı Z’nin kilit açma programını açıkladı. Alchemy Pay, yeni girişimi Web3 Digital Bank’ı duyurdu. Ve daha fazlası…

ACH, ARB Coin ve 5 altcoin’den sıcak haberler var!

Arbitrum (ARB Coin) sosyal protokol Farcaster’ı entegre etti

Merkezi olmayan sosyal protokol Farcaster, Arbitrum (ARB Coin) ağına entegre oldu. Ayrıca, geliştiricilerin Arbitrum’da Frameler oluşturması için bir buildathon düzenleyecek. Bu yarışmada geriye dönük 500.000 dolarlık ödül sağlayacak. Şu andan itibaren kullanıcıların doğrudan Arbitrum (ARB Coin) işlem desteğiyle Frameler oluşturması mümkün. Böylece Frame oluşturucuları ve kullanıcıları en büyük Blockchain topluluklarından birine doğrudan erişim sağlama imkanına kavuştu.

Livepeer yapay zeka sub-net’i başlatacak

Video yayın platformu Livepeer, yapay zeka hesaplama gücüne sahip merkezi olmayan bir video işleme ağı olan Livepeer AI sub-net’i başlatacağını duyurdu. Sub-net, Livepeer’in merkezi olmayan video işleme ağı mimarisi üzerine inşa olacak. Sub-net, küresel erişim imkanı olan açık video altyapısı sağlayacak. Ayrıca, Blockchain tabanlı bir token ekonomisi aracılığıyla ölçeklenebilirliği teşvik edecek.

Spindl on-chain reklam ağını başlattı

Web3 girişimi olan Spindl’i Silikon Vadisi emektarı Antonio Garcia Martinez kurdu. Proje şimdi, reklamverenleri, yayıncıları ve müşteri kaynaklarını izleyen sözde ilişkilendirme sağlayıcılarını birbirine bağlayan bir on-chain reklam ağının başlattığını duyurdu. Reklam içeriğinin sunumu her zamanki gibi off-chain olarak gerçekleşecek. Ancak reklamverenler reklam kampanyaları için fonları akıllı sözleşmelere aktaracak. Ayrıca, yalnızca ilişkilendirme sağlayıcısı on-chain verileri inceleyerek reklamın satışa yol açtığını doğruladığında akıllı sözleşme fonları yayıncıya bırakacak.

Zeta Markets, token unlock programını açıkladı

Solana üzerinde bir türev protokolü olan Zeta Markets, tokenı Z’nin kilit açma programını açıkladı. Z, TGE sırasında ve sonraki haftalarda aşağıdaki şekilde açılacak:

  1. Airdrop: Proje, erken kullanıcıların sadakatini artırmak için arzın %8’ini ilk airdrop aracılığıyla traderlara dağıtacak. Z’nin ilk staker’ları, TGE’den sonra Z 1 Epoch (28 gün) staking şeklinde verilecek olan ek airdrop’lar (%2) için uygun olacak.
  2. Teşvikler: Anlık görüntüden sonra, platformun traderlar için teşvikleri (90 ay içinde %30) Epoch-1’den başlayacak.
  3. Finansman: Aynı zamanda, topluluk finansmanı (24 ay içinde %22,5) likidite arzı ve Zeta’nın yaratıcı ve elçi programları da dahil olmak üzere çok yıllı büyüme planlarını destekleyecek.

Lorenzo, Bitlayer ile ekolojik bir stratejik işbirliği yaptığını duyurdu

Bitcoin Likidite Finansal Katman Projesi Lorenzo, Bitcoin Katman-2 Bitlayer ile ekolojik bir stratejik ortaklık kurdu. Lorenzo, BTC rehinlerini kabul etmek için Bitlayer’da Beta sürümünü başlatacak. Ayrıca, kullanıcıların ek gelir elde etmek için Bitlayer’daki rehinler tarafından üretilen likidite rehin tokenlerini stBTC kullanmalarını destekleyecek.

Alchemy Pay ‘Web3 Dijital Bankasını’ Tanıttı, ACH yükseldi!

Alchemy Pay, kısa bir süre önce yeni girişimi Web3 Digital Bank’ı duyurdu. Böylece proje, önemli bir kilometre taşına ulaştı. Bu girişim, çoklu fiat hesaplarının açılma ve işletilme biçiminde devrim yaratacak ve nakit akışlarını kolaylaştıracak. Ayrıca, küresel Web3 işletmeleri için fiat ve kripto para birimi arasında sorunsuz dönüşümler sağlayacak. Bu arada, duyurunun ardından Alchemy Pay’in yerel token’ı ACH yaklaşık %10’luk bir yükseliş gösterdi.

Balinalar Robinhood’a 25.000 ETH gönderdi!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere spot Ethereum ETF’ye ilişkin gelişmeler ETH’yi uçurdu. Bu da balinaları harekete geçirdi. Önemli bir hamleyle, 25.000 ETH bilinmeyen bir cüzdandan popüler ticaret platformu Robinhood’a aktı. Bu miktar, mevcut fiyatla yaklaşık 92,1 milyon dolar değerinde. Dolayısıyla bu önemli hamle, yatırımcılar ve analistler arasında önemli spekülasyonlara ve tartışmalara yol açtı.

25.000 ETH’lik transferin iki işlemle gerçekleşti. Uzmanlara göre bu, maksatlı ve kasıtlı bir eyleme işaret ediyor. Kripto veri takipçisi Whale Alert, aynı bilinmeyen cüzdandan Robinhood’a taşınan her biri yaklaşık 46 milyon dolar değerinde 12.500 ETH içeren iki işlem bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx