Funda Arar: Bugünün müzik sektörü eskisi gibi değil!

Türk Sanat Müziği, Anadolu rock, pop ve arabesk tarzında eserleri başarıyla yorumlayan şarkıcı Funda Arar, Girne’de seyircisiyle buluştu.

İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan sanatçı, konser öncesinde basın mensuplarıyla sohbet etti.

“ŞİMDİ ÜRETME ZAMANI”

Güzel yorumcu kendisine yöneltilen: “Şarkılar, klipler, konserler. Enerjinizi neye bağlıyorsunuz?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Mesleğimi seviyorum, işimi seviyorum. Bugünün müzik sektörü eskisi gibi değil. Önceden bir albüm yapardın o seni birkaç sene götürürdü. Şimdi çok daha çabuk tüketim var. Sosyal medya ve dijital platformlar var. Durum böyle olunca da her şey daha çabuk bitiyor. Şimdi üretme zamanı. Biz de zaten sürekli üretiyoruz.

“SANATSAL TARAFI BİRAZ ÖTELEDİK”

Basın mensuplarının “Sosyal medya ve dijital platformlar ön planda olduğundan beri şarkı kalitesi daha da düşüyor deniliyor. Siz bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna Arar:

‘Çok güzel şarkılar da var ama sözleri şiir gibi alt alta yazınca bir şeye benzemeyen şarkılar da çıkıyor maalesef. Bu dönem işin sanatsal tarafını biraz öteledik gibi. Biz işimizi yaparken işin sanatsal, şiirsel tarafına özen gösteriyoruz. Biz melankoliyi seviyoruz. Duygusal bir ülkeyiz. Bunları samimi olarak veren şarkılar zaten ön planda oluyor’ diye cevap verdi.

ELEKTRİKLER KESİLDİ, EĞLENCE DEVAM ETTİ!

Röportaj sonrası sahnesine çıkan ve sevilen şarkılarını seslendiren Funda Arar, konserin son bölümünde elektriklerin kesilmesine rağmen şarkılarını söylemeye devam etti.

Orkestranın çalıp, Funda Arar’ın çıplak sesi ile şarkılarına devam ettiği gecede seyircilerin arasına giren Arar, misafirlerinin yoğun alkışı ve tezahüratı eşliğinde konseri tamamladı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Arar, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx