Steam fiyatı 660 TL olan oyun tamamen ücretsiz oldu!

Steam mağazasında tam 20 dolar (660 TL) etiketiyle satılan oyun tamamen ücretsiz oldu. Buna karşın Life is Strange, Twin Mirrorr, Vampyr gibi sevilen oyunlarla bilinen Don’t Nod’un bu oyunu ülkemizde Steam üzerinden satışa sunulmamış vaziyette.

Ancak endişe etmenize gerek yok; oyunu Microsoft Xbox üzerinden halen ücretsiz edinebilirsiniz. İşte oyunu kütüphanenize nasıl ekleyebileceğinize dair detaylar…

Steam, oyunu ülkemizde satış sunmadı

Tell Me Why, Don’t Nod Entertainment tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan bir macera oyunu olarak göze çarpıyor. Çocukluk travmalarıyla yüzleşebilmek adına Alaska’ya dönen ikiz karrdeşlerin hikayesini oynadığımız yapım, diğer Don’t Nod yapımları gibi kararlarımızla şekilleniyor.

Oyun Steam cephesinde Türkiye’de satın alınamayan yapımlardan biri olduğu için Steam kütüphanenize ekleyemiyorsunuz. Ancak oyunun 3 bölümü de dahil olmak üzere tamamı Xbox üzerinden ücretsiz olarak sunuldu. Bu sayede oyunu PC üzerinden Xbox istemcisiyle oynayabilirsiniz.

Oyunu kütüphanenize eklemek için yapmanız gerekenler basit:

  1. Öncelikle buraya tıklayarak oyunun Microsoft Store’daki sayfasına gidin.
  2. Yukarıdaki görseldeki Get Free+ butonuna basarak çıkan sayfada onay verin.
  3. İkinci görseldeki ‘Success!’ uyarısını gördüğünüzde oyun hesabınıza eklenmiş olacak.

Tell Me Why’ın hesabınıza eklenip eklenmediğini kontrol etmek isterseniz, PC’nizdeki Xbox uygulamasını açarak ‘Kitaplığım’ sekmesine tıklamanız yeterli. Her şeyi doğru yaptıysanız Steam ücreti 660 TL olan yapım artık hesabınıza eklenmiş olacaktır.

Peki sizler ücretsiz olarak sunulan Tell Me Why hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu oynama fırsatı bulabildiniz mi? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx